Van Dijk was een hoofdrolspeler voor Liverpool
نوشته شده توسط : Hency

Liverpool heeft een van de beste aanvallen in Europa - de titelverdedigers van de Champions League, met Roberto Firmino, Mo Salah en Sadio Mané - en het enige dat ze konden verzamelen was een vrij tamme poging voor de helft. Napoli won het spel en hield een nul blad. Meestal was Mario Rui de enige fullback die het veld op ging en zorgde ervoor dat Napoli altijd drie verdedigers terug had in het geval van Liverpool-aanvallen.

Karius die een goedkope voetbalshirts droeg, verliet Liverpool voor de Turkse kant in bruikleen in de zomer van 2018 na het maken van een paar verschrikkelijke fouten in de finale van de Champions League toen Liverpool met 3-1 verloor van Real Madrid. De 26-jarige is tot nu toe dit seizoen begonnen met drie competitiewedstrijden voor Besiktas, maar heeft slechts één nul nul gehouden en het team pakte vier punten van hun eerste vier wedstrijden. Loris Karius heeft echter geen monsterlijke fouten uit zijn spel uitgeroeid sinds hij Liverpool voor Besiktas in bruikleen had achtergelaten.

Liverpool zal Stamford Bridge bereiken als vaste favorieten, met de Blues of London als doel om de hoop van de Reds om verder te stromen verder duidelijk te maken in hun streven naar de Holy Grail, die een 19e nationale landstitel is. Dat is niet altijd zo geweest. Dat is sinds de aankomst van Klopp begonnen te veranderen, met Liverpool eindigend boven Chelsea voor twee opeenvolgende seizoenen.

Van Dijk met een Liverpool voetbalshirts was een belangrijke speler voor Liverpool, omdat ze vorig seizoen de Champions League wonnen en nu belangstelling trekt van de beste clubs van Europa. Eerder deze maand beweerde de Spaanse krant AS dat zowel Real Madrid als Barcelona de 28-jarige wilden ondertekenen. "De enige manier waarop ik Virgil van Dijk kan zien vertrekken, is als Liverpool doorgaat en de Premier League wint", zei Shaka Hislop, ESPN-expert. "Ik heb hier alles gedaan wat ik kan, ik wil een nieuwe uitdaging," vertelde Van Dijk aan ESPN .





:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: